Скоро:
ВСІ ПОДІЇ
![Липневий](assets/images/67543525_469246493638800_6394818292103512064_o.jpg)
Подробиці про стажування українських шефів за кордоном, корисні лайфхаки, капуста кейл, комбуча та багато чого іншого!
Новини гастрономії, особливості заморозки і розморожування від італійських експертів і дегустації фермерських продуктів.
![Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку](assets/images/img_6176.jpg)
Компанія «Бетта-Сервіс» провела тренінг для продавців ринку "Столичний".
Експерти компанії «Бетта-Сервіс» підготували поглиблений курс з дезинфекції, особистої гігієни та ін.
![Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.](assets/images/uzhin-27.01(1).jpg)
Друга авторська вечеря молодого шеф-кухаря Данила Яковенка та його су-шефа у GastroHub.
Морепродукти, качина грудка та десерт-сюрприз – небайдужим не залишиться ніхто!
![Як пройшов український форум](assets/images/img_5128.jpg)
Як пройшов український форум "СПРАВА В М'ЯСІ"
1-ий форум «Справа в м'ясі» - захід для шефів і кухарів, присвячений вивченню м'яса, технікам приготування та обладнанню.
![Шефський день: березень](assets/images/shefskij-den_mart.jpg)
![«Шаркутерія» від центру FONTEGRO](assets/images/img_4740.jpg)
«Шаркутерія» від центру FONTEGRO
Темою модуля стало виробництво бекону, салямі, прошутто, прошутто-котто, лардо в ресторані.
![Модерністські прийоми і техніки приготування](assets/images/modern.-tehniki.jpg)
Модерністські прийоми і техніки приготування
Юрій Діденко проведе майстер-клас з техніки приготування продуктів, використовуючи свій талант і досвід, отриманий в одних з кращих ресторанах світу.
![Майстер-клас](assets/images/img_4563.jpg)
Майстер-клас "SLOW FOOD як стиль життя"
Літо у GastroHub почалося повільно, спокійно, а головне, смачно завдяки QIMIQ & PASTRY CHEF!
![Директор ресторану: управління від](assets/images/trening_18.02(1).jpg)
Директор ресторану: управління від "А" до "Я"
Триденний тренінг для здобувачів, директорів ресторанів, і всіх, кому цікава роль керівника.
![Травневий](assets/images/img_4153.jpg)
Травневий "Шефський день" вже позаду!
Восьминіг, кальмари, креветки, мікрогрін, спеції, бабагануш та інші смачні цікавинки в системі смаків
![Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.](assets/images/kartinka.jpg)
Продовження «Курсу уважного сировара» в GastroHub.
«Доообра ферма» і Тарас Ложенка 10 березня продовжать цикл навчальних заходів.
Подивитися галерею минулих подій: посилання на головну сторінку галереї